Tukang Urut Batin Red Flag – Perlu Dijauhi

tukang urut batin

Abah – Abah sedang cari tukang urut batin berpengalaman? Jika ya meh semak kerana ini tempatnya. Kami telah 7 tahun jadi tukang urut batin lelaki dan bantu ramai pelanggan.

Kepada Abah, Ayah Dan Daddy sekalian. Kami tahu kesukaran dapatkan urut batin memang satu masalah. Seandainya sudah berjumpa dengan tukang urut sebenar, sebaiknya maintain sahaja dengan yang sedia ada.

Namun jika masih mencari, khidmat urut batin kami harus dicuba dan dimasukkan dalam senarai tukang urut yang boleh dipercayai.

Jika anda ke Google dan mencari urut batin lelaki, pasti sekali ramai yang dapat lakukannya. Pendek kata mudah jumpa. Tapi sering kali juga, terdapat juga tukang urut palsu yang hanya inginkan wang anda.

Mereka tidak melakukan kerja urut batin dengan sempurna dan hanya tertumpu pada zakar besar anda sahaja. Hati – hati kerana mereka ini mungkin tukang urut gay yang hanya ingin puaskan nafsu sendiri dan tidak langsung membantu.

Tukang Urut Batin Red Flag

Dalam laman ini, service urut batin dilakukan oleh Arm Zanal yang sangat berpengalaman dalam bantu abah, ayah dan daddy untuk kembali perform. Ini sudah tentu bukan urut fun dan tiada perkara maksiat.

urut batin lelaki

Ramai tukang urut yang kami kenali atau cuba dapatkan service mereka bertanya soalan yang bukan – bukan tentang peribadi anda. Jadi kami akan senaraikan beberapa ciri tukang urut “Red Flag” yang perlu dijauhi.

Bagi yang belum tahu istilah red flag ni, mudah cerita ia adalah orang – orang yang perlu dijauhi. Jadi tanpa berlengah masa, jom kami rungkaikan satu persatu ciri tukang urut red flag ni untuk tapisan anda.

Minta Gambar

Terdapat segelintir tukang urut yang meminta gambar anda. Ini paling perlu dijauhi. Terutama jika wajah dan badan anda “bukan taste” mereka, mereka tidak mahu urut. Mereka ini biasanya golongan kunyit la.

Harga Murah

Siapa tak suka urut harga murahkan. Tapi seringkali juga harga murah dikenakan ada banyak sebab. Mereka hanya ingin ambil kesempatan kepada anda.

Namun jangan salah faham dengan harga murah dan bayaran ikhlas. Sesetengah bayaran ikhlas ni memang benar mampu urut batin anda dengan berkesan. Manakala yang lain agak kurang berpengalaman dan hanya meletakkan bayaran ikhlas.

Pun begitu memang ada saja yang letakkan bayaran ikhlas tetapi mempunyai pengalaman dan service terbaik. Namun dalam zaman yang serba mahal ini, susah nak dapatkan tukang urut dengan bayaran ikhlas tetapi terbaik.

Tempoh Urut

Jika ditempat kami, tempoh urut batin adalah selama sejam setengah ke 2 jam setengah. Sejam setengah adalah urut batin yang dilakukan bermula dari pinggang hingga ke lutut sahaja.

Pada kami ini sesuai untuk mereka yang mempunyai bajet kecil tetapi masa sama ingin berurut batin supaya dapat menceriakan suasana dalam bilik tidur.

Manakala jika 2 jam setengah, iatu merupakan urut seluruh badan dan juga termasuk pada bahagian zakar anda. Urut seluruh badan akan berlangsung sekitar sejam setengah hingga sejam 2 jam. Ikut saiz badan pelanggan sebenarnya. Jika pelanggan tinggi atau besar, memang sampai 2 jam.

Sejam lagi biasanya diperuntukkan untuk urut kawasan zakar yang bukan hanya gentel batang zakar anda. Ia meliputi urut dari bawah lutut hingga kawasan 3 segi zakar. Kawasan ini yang ambil masa lama.

Seterusnya adalah urut lubang cincin, urut celah kangkang dan atas zakar. Urutan ini kami buat untuk lancarkan aliran darah ke zakar yang akan beri hasil zakar lebih tegang, mudah bangun dan saiz bertambah sedikit. Ia akan nampak lebih garang.

Manakala tukang urut red flag, hanya fokus pada batang zakar anda sahaja. Mereka tidak tahu kawasan mana yang akan bantu untuk anda jadi lebih tegang atau tahan lama. Jadi tempoh urut mereka 15 minit dah siap.

Urut VIP

Urut VIP ni apa ya? Hehehe..

Urut VIP adalah service urut + maksiat. Dia dilakukan sama ada dengan kaedah lancapkan batang anda, hisap batang dan lebih teruk melakukan seks sesaama jenis. Set – set kunyitlah senang cerita.

Urut Batin Lelaki Oleh Wanita

Ini merupakan service urut yang sama juga termasuk dalam Urut VIP. Cumanya ia dilakukan oleh tukang urut wanita. Jika nak berubat untuk kesihatan, ini sudah tentu juga bukan urut batin sebenar.

Urut B2B

Urut B2B bermaksud adalah urut Body 2 Body yang dilakukan dengan mengeselkan badan mereka ke badan anda. Ia adalah seni urut erotic yang boleh dilakukan bersama pasangan anda di rumah tetapi tidak diluar dengan orang yang tidak dikenali.

Urut B2B ini mempunyai risiko jangkitan penyakit seperti kurap dan penyakit kelamin. Selain itu harganya memang mahal kerana anda melihat harga permulaan yang rendah seperti RM80 sahaja.

Akan tetapi tukang urut batin B2B akan mengenakan harga yang lebih tinggi apabila anda ingin dapatkan service extra. Contohnya jika minta blow job, kena bayar harga extra. Buat seks lagi tinggi harganya.

Pasti banyak duit anda yang melayang kerana apabila kote dah keras, air dah naik kepala berapa pun harga yang diminta memang anda akan terbayar punya.

Beri Gambar Pelanggan

Terakhir adalah semasa anda bertanya service urut, tukang urut batin beri gambar pelanggan terdahulu sebagai bukti. Ini sebenarnya sangat berisiko tinggi untuk anda cuba.

Ini disebabkan semasa anda sedang diurut, tidak mustahil terdapat cctv dipasang dalam tempat urut tersebut. Selain itu juga ada tukang urut yang minta untuk ambil gambar anda semasa sedang diurut.

Ini juga sangat bahaya kerana jika mereka boleh beri gambar pelanggan terdahulu, tidak mustahil gambar anda juga digunakan untuk tujuan promosi. Kalau jatuh ke tangan pelanggan lain yang tidak bertanggung jawab, mereka share pula gambar kote besar anda ke social media.

Urut Batin Twitter

Seterusnya kami ingin berikan peringatan tentang tukang urut batin twitter yang mana anda boleh jumpa dengan mudah. Bagi yang tidak tahu, urut batin ditwitter mempunyai semua ciri tukang urut red flag seperti kami nyatakan diatas.

Jadi situasi ini sangat berbahaya kerana mereka tidak segan silu memaparkan “aurat” anda bagi meraih perhatian follower mereka. Banyak sekali dijumpai yang mereka ini disamping update tentang service yang dijalankan, mereka juga sering bermaksiat.

Memang tidak elok untuk kita judge orang, namun mereka secara terangan memaparkan aksi maksiat pada posting – posting mereka. Di twitter sememangnya terkenal dengan aktiviti mencari pasangan maksiat dan tidak dinafikan yang banyak sekali aktiviti ini disana.

urut batin twitter

Sekitaranya anda mencari maksiat semasa ingin berurut batin, biasanya ia cuma istilah yang diguna pakai untuk melindungi diri. Lebih tepat lagi mereka menipu diri dengan alasan mahu berurut batin, sedangkan niat tersendiri adalah untuk mencari maksiat.

Di laman urut batin ini, kami tidak sekali memaparkan aksi mengurut batin pelanggan yang semesetinya adalah privacy anda. Sebarkannya pun dah berdosa. Tambah lagi jika anda mencari urut batin twitter sudah pasti masalah batin anda tidak akan selesai.

Bukan itu saja, tujuan anda nak urut badan juga pasti tidak dilakukan dengan betul kerana kebanyakkan yang melakukan urut batin ini merupakan tukang urut jadian. Ada yang mahu meneruskan kelangsungan hidup, tetapi jika tiada kepakaran ia jadi sia-sia.

Sakit dan lenguh badan tidak hilang, malah jadi bertambah sakit apabila urutan sebenar tidak dilakukan dengan betul. Contoh anda hadapi masalah sakit lutut, ia tidak sembuh tetapi semakin menyakitkan apabila kaedah salah digunakan.

Kelebihan Urut Batin Kami

Jika anda sedang mencari tukang urut batin yang benar dapat memenuhi keinginan anda untuk berurut, service urut batin kami sudah tentu sangat baik untuk di langgan. Ini kerana kami langsung tiada perkara maksiat seperti diatas, mahupun meminta perkara bukan – bukan.

urut batin lelaki

Harga urut badan dan batin kami merupakan harga standard. Dan kami tidak berkira dengan masa mahupun harga. Jika badan besar harganya masih sama dengan pelanggan berbadan kecil. Masa berurut juga sekitar 2 jam setengah.

Kami urut sampai habis, dengan urut seluruh badan. Ada tukang urut batin dan badan cuma mengurut belakang badan sahaja. Sedangkan service kami yang tidak berkira ini urut depan dan belakang badan.

Ada masa urutan ini boleh mencecah sehingga 3 jam atau lebih mengikut keadaan pelanggan sama ada berbadan besar atau mempunyai sakit pada bahagian tertentu yang ingin dipulihkan. Selagi masalah tidak selesai kami tak mudah berhenti disebabkan masa yang telah cukup.

Cuba Semak : Kelebihan Urut Batin Oleh Arm Zanal
Baca Juga : Urut Besarkan Zakar – Sejauh Mana Kebenarannya?
Semak Disini : Harga Urut Batin Lelaki

Penafian : Kami sama sekali tidak mengambil sebarang gambar dan jika ada gambar yang dikongsikan dalam laman ini, ia diambil dari social media. Tujuannya hanya untuk gambar hiasan atau pembelajaran. Tidak lebih dari itu.

Kesimpulan

Sekiranya anda mencari khidmat urut batin lelaki, ditempat kami semestinya tempat yang anda boleh harapkan. Kami buat urut batin outcall ditempat anda. Zaman ini akibat desakan hidup, ramai sekali tukang urut batin yang mulai buat service ini.

Akan tetapi tukang urut batin ini kebanyakkan adalah bukan yang tulen dan benar mengurut. Banyak yang berselindung di bawah nama urut batin tetapi tidak melakukan perkara sebenar.

Dipihak pelanggan sendiri perlulah memilih dan betulkan niat. Jika mahu berurut pastikan cari yang tiada sediakan service extra seperti itu. Ini kerana jika cari tukang urut batin extra, maka dapatlah yang extra dan bukan yang sebenar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top