Khidmat Urut Batin Lelaki Untuk Apa Sebenarnya?

urut batin

Urut batin lelaki seringkali menjadi perbincangan hangat. Ada yang labelkan ia perkara yang sia – sia dan ada juga yang beranggapan ia sesuatu yang baik.

Dalam posting ini kami akan beri pandangan tentang seni urut batin lelaki yang selalu di pandang serong. Pun begitu pada kami ia terpulang kepada niat dan juga tempat urut batin yang dikunjungi.

Jadi kami akan kenalpasti jenis urutan batin yang boleh anda kunjungi andai hadapi masalah berkaitan lemah tenaga batin. Di permulaan kami akan senaraikan dulu apa masalah batin lelaki, yang boleh dibantu seandainya anda bercadang ingin urut batin.

Masalah Batin Lelaki

Lelaki yang biasa pergi urut batin adalah lelaki yang sudah kahwin atau bakal pengantin baru. Tujuannya supaya anda boleh menangi hati isteri tersayang.

Ini kerana banyak berlaku, suami gagal menjadi lelaki yang terbaik dalam melayari kehidupan rumah tangga di sebabkan punyai masalah lemah tenaga batin.

Antara masalah lemah tenaga batin seperti berikut:

Sukar Tahan Lama.

Ini yang paling biasa berlaku bukan saja pada lelaki berkahwin, tetapi juga lelaki yang tidak berkahwin tetapi mengamalkan budaya seks luar perkahwinan.

Masalah sukar tahan lama tidak boleh di samakan dengan onani atau melancap. Berapa lama mampu bertahan sebelum ejakulasi adalah berbeza. Ini kerana melancap biasanya bermain dengan imaginasi tanpa sentuhan dengan pasangan. Jika cepat sekalipun tidak perlu merasa malu dengan sesiapa.

Jadi perasaan, emosi dan gejolak asmara tidak dirasai secara nyata. Bak kata orang zaman ini, hanya asmara berteraskan “alam maya” didalam fikiran sahaja.

Setiap lelaki yang bergelar suami pasti pernah merasai sukar tahan lama. Jika anda berkahwin sama ada pada usia muda atau sudah lewat, masalah ini lambat laun pasti terjadi.

urut batin

Alternatif yang di temukan pastilah dengan guna ubat tahan lama yang mudah didapati dalam pasaran. Akan tetapi penggunaan ubatan ini biasanya mempunyai kesan sampingan.

Jika tiada kesan sampingan pun, anda akan sentiasa perlu gunakannya tiap masa.

Tidak di nafikan yang produk ubat kuat tahan lama memang boleh di dapati secara mudah dan murah harganya. Namun kebergantungan anda pasti tiada penghujungnya.

Zakar Sukar Tegang

Masalah zakar sukar tegang pula adalah masalah yang selalui di alami lelaki yang dalam lingkungan 30an keatas. Ada yang nyatakan jika zakar anda kendur dan tidak bangun semasa awal pagi itu bermakna anda ada masalah batin.

zakar kurang tegang

Pada kami sebahagian nya adalah benar dan sebahagiannya tidak benar. Zakar tegang sewaktu pagi biasa dipanggil “Morning Wood”. Ia bukanlah pengukur tentang masalah batin lelaki.

Tambah lagi jika anda masih bujang dan tidak mempunyai eraksi, itu berkemungkinan besar kerana pengambilan makanan yang tidak beri khasiat pada zakar. Morning Wood adalah dikaitkan dengan hormon lelaki.

Biasanya pengeluaran hormon lelaki yang aktif adalah pada waktu dini hari iaitu sekitar jam 4 pagi hingga waktu bangun tidur. Ia juga biasa disebut sebagai waktu subur lelaki.

Waktu berlaku morning wood ini, jika anda melakukan hubungan badan, kemungkinan isteri akan hamil adalah tinggi. Pun begitu kehamilan adalah berdasarkan “good timing” antara suami dan isteri.

Waktu “paling” subur wanita pula biasanya adalah sekitar 6 hari ke 8 hari selepas suci datang bulan. Bagi suami yang ingin dapatkan zuriat, anda perlu tumpu pada waktu ini.

Anda akan dapati semasa bersama, isteri akan lebih manja dan mengeluarkan cecair yang lebih banyak semasa berdayung. Zakar terasa lebih licin semasa bersama.

Seperti di nyatakan ia cuma berlaku selama 2-3 hari sahaja selepas suci dari period. Kebarangkalian untuk mendapat anak perempuan tinggi pada waktu sesudah suci sehingga hari ke 10. Manakala kebarangkalian mendapat anak lelaki pula adalah pada hari ke 11 hingga hari ke 20 sesudah suci.

Selepas hari ke 20 ini adalah waktunya isteri tidak subur dan ia akan terus sampai kepada waktu datang bulan seterusnya.

Melalut sedikit tentang waktu subur dan waktu tidak subur lelaki dan wanita. Akan tetapi ini juga perkara yang akan diberitahu para doktor tentang “good timing” untuk yang ingin berusaha dapatkan anak.

Berkaitan masalah sebenar zakar sukar tegang, ia berlaku masa anda nak berasmara. Ada lelaki yang semasa foreplay, zakar cukup tegang tetapi semasa nak bersama atau nak buat tusukan, zakar jadi kurang tegang.

Apa yang di perlukan oleh lelaki adalah kekerasan zakar yang sama semasa forepaly atau masa mendayung. Dengan urut batin anda semestinya boleh menjadi lelaki yang sentiasa mantap tanpa perlu guna produk yang bukan = bukan.

Iktiar Hamil

Sebahagian info tentang “good timing” telah kami kongsikan dengan anda tentang cara dapatkan zuriat. Namun perkara ini sebenarnya ada banyak lagi cabangnya. Ia bukan iktiar sebelah pihak tetapi kedua – duanya juga.

ikhtiar hamil

Isteri juga masih perlu buat urut batin wanita yang mana ia bantu dalam proses menjadikan wanita subur. Terdapat juga cara untuk memanjangan tempoh subur wanita yang mana kami tidak akan sentuh dalam artikel ini.

Namun bagi lelaki yang inginkan zuriat, part anda juga wajib diketahui. Penghasilan benih atau sperma yang bermutu tidak hanya melalui pengambilan ubat, vitamin. Tetapi juga keperkasaan anda.

Ada lelaki yang memiliki zakar besar dan panjang tetapi masih gagal hamilkan isteri. Hal ini disebabkan banyak perkara, tetapi hal yang sering terlepas pandang adalah kecergasan badan lelaki itu sendiri. Dengan urut batin sebenarnya banyak hal yang boleh di bantu dalam memaksimakan peluang isteri untuk hamil.

Dengan urut batin lelaki, anda akan dibantu agar dapat memberikan kualiti tertinggi supaya dalam hal ini tidak nampak seperti anda di label sebagai “tidak tahu main:”.

Ada pelanggan kami yang sudah 6 tahun berkahwin dan tidak pernah urut batin. Beliau kahwin pada usia 28 dan sudah tentu padanya tiada keperluan urut batin. Tambahan lagi pada usia sebegini tiada keperluan nak mengurut kerana merasakan diri sangat perkasa.

Dan wanita sering dipersalahkan jika gagal hadirkan zuriat. Apa yang berlaku setelah sebulan urut batin, isteri beliau disahkan berjaya hamil. Jadi ternyata ia adalah iktiar kedua – dua belah pihak.

Bagi lelaki pula tidak perlu malu untuk berusaha. Jika anda disahkan doktor sebagai kedua – duanya tiada masalah, urutan batin juga boleh dimasukkan sebagai senarai usaha anda.

Urut batin tidak hanya pada kawasan zakar. Tetapi juga melibatkan point – point batin yang terdapat pada keseluruhan badan seperti belikat, ketiak, tepi dada, punggung hingga peha.

Apabila kawasan ini diurut, ia akan lancarkan aliran darah dan zat yang diperlukan untuk hasilkan air mani yang berkualiti dapat dialirkan semasa barsama.

Dalam Al-Quran sendiri ada menyebut penciptaan anak adam adalah melalui air tulang rusuk (belikat) lelaki. Jadi semua kawasan laluannya akan di sejahterakan supaya penghasilan air mani bermutu terhasil.

Tempat Urut Batin

Untuk proses pencarian tukang urut batin juga memainkan peranan kerana terdapat banyak sekali tempah urut batin yang tidak melakukan urut batin. Mereka hanya cuba untuk mengambil kesempatan keatas pelanggan.

Kebanyakkannya adalah tukang urut gay yang berperasaan kepada sesama jenis. Mereka tiada ilmu mengurut yang proper dan hanya fikir urut batin sebagai urut pada zakar sahaja.

Dalam laman web ini, terdapat 2 pakej urut batin. Pertama urut seluruh badan dan batin dan kedua urut dari pinggang ke lutut sahaja.

Semak Pakej : Urut Batin Lelaki
Baca Lagi : Tukang Urut Batin Red Flag Yang Perlu Dijauhi

Nampak tak? urut dari pinggang ke lutut adalah penting kerana kawasan ini merupakan kawasan dimana masalah batin banyak tertumpu. Tapi jika anda berminat nak urut batin, kami sangat suggestkan anda urut seluruh badan kerana masih ada bahagian yang tertinggal jika urut separuh sahaja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top