Khasiat Minyak Belacak Untuk Lelaki Berkahwin

minyak belacak

Sedang cari khasiat minyak belacak ya. Dalam artikel ini kami akan berkongsi dengan anda tentang kelebihan  minyak belacak untuk lelaki berkahwin. Semoga perkongsian akan beri manfaat kepada anda yang sedang hadapi masalah – masalah batin.

Apakah Minyak Belacak

Minyak belacak adalah minyak urut zakar lelaki. Asalnya adalah dari ikan belacak yang diketahui boleh hidup di 2 alam. Ia boleh hidup dikawasan berlumpur dan juga didalam air.

Ianya juga boleh dimakan kerana walau dikatakan boleh hidup 2 alam, akan tetapi hanya pada kawasan berlumpur yang merupakan kawasan yang lembab.

Mengikut mufti wilayah persekutuan, penentuan sesuatu haiwan yang boleh dimakan adalah berdasarkan berapa lama ia boleh hidup di sesuatu kawasan.

Ikan belacak ni jika anda letakkan pada kawasan kering, dalam masa beberapa jam ia akan mati disebabkan ketiadaan air. Berbanding ketam batu yang juga hidup 2 alam dan boleh bertahan lama walau tidak mendapat air. Ketam batu haram dimakan kerana ia boleh hidup lama dalam kawasan kering.

Minyak belacak pula dihasilkan dengan cara mengeringkan ia dahulu dan kemudian di masak dengan minyak tertentu. Konsep memasak bukanlah seperti anda menggoreng ikan. Sebaliknya konsep penghasilan minyak dari ikan belacak adalah sekadar merendamkannya didalam minyak yang hanya hangat sedikit tetapi tidak boleh menjadikan ia masak.

Bersama minyak belacak biasanya dicampurkan dengan berbagai ramuan dan herba yang biasa diguna dalam produk kelelakian. Ada juga yang menggunakan kepada wanita tetapi umum tahu yang minyak belacak biasanya dihasilkan untuk bantu masalah kelelakian.

Khasiat Minyak Belacak Untuk Lelaki

Dalam perubatan tradisional minyak belacak digunakan untuk membantu para suami mendapat zakar yang lebih keras dan tegang. Ini sememangnya fungsi utama yang ditawarkan oleh minyak belacak.

minyak belacak

Sekiranya anda hadapi masalah sukar untuk tegang sudah tentu proses hubungan asmara tidak berjalan lancar. Kerana ketegangan yang padu akan memjadikan proses asmara mampu memuaskan pasangan anda.

Didalam kemaluan wanita biasanya mempunyai banyak kawasan yang disebut sebagai G-Spot yang akan membuat wanita merasa puas apabila melakukan hubungan badan. Kepuasan bersama adalah terletak kepada berapa keras batang zakar lelaki.

Sekiranya zakar lelaki cuma mampu keras sebentar dan setelah berdayung ia jadi kurang keras, ia cuma beri kenyamanan kepada lelaki sahaja berbanding wanita. Ini kerana zakar yang kurang keras tidak akan dapat menyentuh titik G-Spot wanita dengan rangsangan yang hebat. Untuk lelaki ia jadi syok sendiri.

Biasanya semasa bersama, anda akan fokus bahagian – bahagian tertentu didalam kemaluan isteri. Contohnya anda tala pada dinding kiri dahulu, setelah wanita mendapat klimax kemudian anda tala pula pada dinding kanan sehingga ia klimak lagi.

Wanita memang dikenali boleh klimax berulang kali. Dan anda akan merasa sedap apabila isteri mengemut zakar anda, itu tandanya ia mula berasa puas.

Ilmu memuaskan isteri sangat penting. Ia bukan sekadar anda hanya mampu berdayung tetapi ikut suka saja nak tala dimana. Sebaliknya isteri mampu capai kemuncak berulang kali apabila anda berjaya memuaskan titik – titik g-spot yang terdapat dalam faraj isteri.

Susah Ke Nak Puaskan Isteri?

Ini yang sering terjadi pada lelaki, tidak dinafikan yang lelaki yang mempunyai zakar besar dan panjang akan dapat memuaskan isteri, akan tetapi seringkali juga terdengar kisah rumah tangga berantakan sehingga isteri “makan luar” dengan lelaki lain kerana tidak mendapat kepuasan semasa bersama suami sendiri.

Ini yang sering disebut wanita barat tentang “Skill Vs Saiz” yang mana lebih penting?

Ini disebabkan lelaki yang hanya berzakar besar sering beranggapan mereka akan mampu puaskan isteri masing – masing. Hal ini tidak sepenuhnya benar. Tetapi jika difikirkan yang lelaki dibarat kebanyakkan mempunyai zakar yang besar dan panjang.

Jadi kenapa masih wujud persoalan skill vs saiz ini?

Jadinya anda perlu belajar untuk explore menggunakan zakar anda walaupun mempunyai zakar yang berukuran sedang malah kecil sekalipun. Sekiranya anda dapat membuat isteri mencapai ejakulasi berulang kali barulah wanita akan berasa puas.

Menurut pandangan wanita, pada faraj mereka terdapat sekitar 9 g-spot yang perlu dipuaskan. Tempoh untuk puaskan semua g-spot atau titik nikmat ini biasanya ambil masa kurang 2 minit.

Anda akan dapat merasai isteri mengemut-gemut zakar anda apabila titik nikmat ini berjaya dipuaskan. Jadi perkara pertama adalah kena pastikan yang zakar anda sentiasa dalam kaeadaan keras setiap masa. Dan sudah pasti dengan menggunakan minyak belacak, ia akan menjadikan zakar anda mampu untuk bertarung lama.

Setiap titik ini juga walaupun telah dipuaskan, tetapi anda masih boleh puaskan ia berulang – kali. Kerana memang wanita boleh mencapai puncak berulang kali berbanding lelaki.

Perkara kedua pula adalah kemampuan lelaki untuk tahan lama. Jika anda baru mendayung sekitar 2-3 minit, kemudian sudah nak terpancut sudah pasti anda hanya sedap sendiri dan tidak pada wanita.

Dengan menggunakan minyak belacak, anda boleh memastikan zakar bukan saja dapat kekerasan, malah juga bertahan lama.

Belajar Urut Zakar Dengan Pakar Urut Batin

Dalam laman web Urut Batin ini, kebiasaan saya akan mengajar pelanggan yang datang supaya rajin – rajin melakukan urut zakar sendiri. Ini penting supaya kesihatan zakar sentiasa terjaga dan dapat memuaskan pasangan anda.

 

Kebiasaan saya akan suggest mereka menggunakan minyak belacak + lintah yang mana ia mempunyai kesan serta – merta dalam nak membesarkan zakar. Saya hanya jualkan kepada pelanggan yang berurut batin.

Didalam pasaran terdapat banyak sekali produk minyak belacak yang boleh didapati. Akan tetapi banyak minyak ini di campur dengan beberapa bahan lain yang menjadikan ia nampak seperti mempunyai pati. Pati tersebut mempunyai bahan lain yang kebanyakkan dari tumbuhan herba dan bukan dari minyak belacak itu sendiri.

Jika anda ingin mendapatkan minyak belacak original, anda boleh datang berurut batin. Saya sediakan service outcall ke tempat anda. Jika anda datang sendiri pun itu lebih baik. Harga minyak belacak yang kami jual hanya RM30 dan tidak membebankan berbanding harga diluar yang paling murah sekitar RM50.

Jom Dapatkan : Khidmat Urut Batin Kami
Baca Juga : Cara Urut Zakar
Jangan Terkena : Tukang Urut Batin Red Flag

Itu adalah penerangan panjang lebar tentang minyak belacak yang anda cari. Secara amnya minyak belacak mempunyai satu fungsi utama iaitu untuk bantu keraskan zakar. Ia bertindak dengan kembangkan urat pada kawasan zakar dengan serta – merta sejurus disapu.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top