Kelebihan Urut Batin Oleh Arm Zanal

Kelebihan Urut Batin

Nak tahu kelebihan urut batin oleh Arm Zanal? Sedang bercadang nak urut batin tapi tak pasti. Maklumlah dah banyak tukang urut anda pergi tapi sering tak puaskan hati. Jadi disini kami di Urut Batin Lelaki akan beri kefahaman tentang apa yang anda akan dapat masa berurut badan dan batin.

Urut Batin Untuk Apa

Bagi yang tak pernah urut batin, ini merupakan pengalaman yang cukup mendebarkan. Malu pun ada, risau tak dapat penuhi hajat dihati. Yela sesetengah orang ingat urut batin ni urut fun. Terutama yang gay, dalam kepala fikir nak isap aje. Hehehe.

Jadi persoalan kami seperti diatas, anda nak urut batin untuk apa? Jika nak cari fun memang takkan dapat dsebab ini bukan tempatnya. Tempat lain mungkin ada seperti itu tapi tidak disini.

Tugas kami adalah untuk membantu lelaki – lelaki yang sedang hadapi masalah seksual, terutama yang berkahwin dan usia mulai mencecah 40 tahun. Kalau yang masuk 40 tapi tiada bini tak payah la. Cukup ambil urut badan sahaja. Sebab bukan ada isteri yang nak dipuaskan.

Kalau bujang yang lagi seminggu nak bernikah, itu baik untuk berurut batin sebab sebagai persediaan dalam menjadi lelaki yang dikagumi isteri. Takkan baru kahwin dah tunjuk tak kuat, pasti jatuh air muka.

Jadi kena betulkan niat jika nak buat urutan batin ni. Jadi disini kami akan terangkan tentang urutan batin yang dilakukan oleh Arm Zanal.

Persediaan Urut

Untuk nak urut badan dan batin anda kena buat sedikit persediaan. Jika datang ketempat kami di Bandar Seri Putra Bangi, kami akan sediakan sebuah bilik berhawa dingin. Tilam yang cadarnya diganti baru setiap kali pelanggan masuk.

Anda kena bawa kain pelikat sendiri dan perlu tukar pakai kain sahaja.

urut badan lelaki

Sama juga jika kami datang rumah atau tempat anda, kena pakai kain pelikat dan ada tilam sebaiknya supaya anda selesa masa nak berurut.

Space sebaiknya dalam bilik tertutup sebab jika urut diruang tamu bimbang orang atau ahli keluarga terlihat. Perasaan malu pasti ada, tambah lagi dengan anak – anak. Namun jika tiada bilik tempat mengurut, masih boleh dilakukan diruang tamu sebagai pilihan terakhir.

Bilik tu perlulah sekurangnya ada kipas dan agak selesa. Sebab Arm Zanal akan urut sebelah badan dan kemudian berpindah kesebelah lagi satu. Jika bilik ada banyak barang ia akan bataskan pergerakan untuk mengurut. Takut tak sempurna urutan kami.

Kebersihan juga sangat dititik beratkan antaranya lantai yang bersih dan tidak berpasir. Sabab seringkali masa kami mengurut, berlaku pasir atau bendasing pada lantai naik ke tilam dan mengganggu semasa berurut.

Untuk diri anda pula, kami sarankan untuk cukur atau pendekkan bulu kemaluan dan juga bulu ketiak. Mungkin ditempat lain cara urutannya ala kadar sahaja dan tidak sentuh banyak bahagian.

Sebagai tukang urut kami juga ada pengalaman diurut oleh tukang urut lain. Harga mereka kadang lebih tinggi dari apa yang kami tawarkan, tetapi mereka tidak mengurut semua bahagian penting.

Pernah juga sesetengah tukang urut hanya menyangka yang urut batin itu semata-mata urut zakar. Ini sebenarnya kurang tepat kerana proses urut seluruh badan biasanya memang ada menyentuh point – point batin secara tidak langsung. Contohnya pada bahagian belikat, ketiak, pinggang, punggung, bawah peha hingga kelutut adalah point urut batin lelaki.

Ini adalah kelebihan urut batin dengan Arm Zanal kerana kami urut semua point batin anda walaupun anda cuma mengurut seluruh badan.

Proses Urut Badan Dan Batin

Proses urut seluruh badan dan batin dimulai dengan pelanggan perlu duduk dahulu. Kami akan berikan anda makan makjun tolak angin. Makjun ini kami akan cedokkan guna sudu kecil. Ia berasa manis dan langsung tidak pahit. Lepas makan makjun ini anda perlu minum segelas air panas suam supaya ia cepat beri tindakan kepada badan anda.

Nanti semasa mengurut jika anda nak sendawa atau terkentut itu adalah sangat bagus. Jangan malu – malu ya. Selain tolak angin, ia juga akan lancarkan peredaran darah, lembutkan urat dan untuk kelelakian ia bekalkan tahan lama, pekatkan air mani dan mudah untuk tegangkan zakar.

kelebihan urut batin

Proses urut dimulai dengan Urut Legakan Stress. Jadi ia akan bermula dari bahu dan belikat dahulu. Kemudian naik keatas ke bahagian leher, tengkuk dan kepala. Arm Zanal biasanya akan minta izin untuk sentuh bahagian kepala. Pada bahagian rahang dan muka juga akan disentuh dan angin pada bahagian ini akan ditarik keluar melalui kepala.

Setelah itu anda akan diminta meniarap diatas tilam dan urutan pada bahagian pinggang dan kebawah mulai dilakukan. Ia dilakukan pada sebelah badan dahulu. Dari pinggang hingga ke pinggul. Kemudian pada bahagian tepi badan iaitu di bawah ketiak, dada hingga ke pinggul juga.

Setelah bahagian – bahagian ini selesai, barulah kami urut pada punggung. Ia termasuk pada tulang sulbi yang mana memang sedap diurut pada bahagian ini. Anda akan merasai ngilu sehingga sedap apabila diurut pada tulang sulbi.

Kelebihan urut batin oleh Arm Zanal ni adalah jika sesuatu kawasan masih ada angin, kami tidak akan berhenti sehingga kami berhenti sendawa. Ya kami mempunyai kebolehan menarik angin sehingga badan anda berasa ringan selepas diurut.

Kebanyakkan punca sakit dan lenguh pada badan kerana urat dan bahagian badan dipenuhi angin. Sebagai contoh anda suka bermain badminton yang biasanya dibuat beberapa kali seminggu. Lepas main sukan, ada bahagian seperti kaki akan terasa sengal – sengal dan sakit.

Terutama yang baru bermula, akan berlaku proses pecah lemak dan esoknya akan rasa bisa – bisa satu badan. Cara untuk legakan kesakitan ini adalah anda perlu main sukan lagi esoknya, barulah proses ini berterusan dan akan legakan kesakitan.

Tapi cuba anda bersukan sekali sahaja pada family day, pasti rasa sakit – sakit itu tidak surut. Apabila berlakunya keadaan pecah lemak ini sebenarnya angin akan menyerang badan anda. Badan masuk angin dan jadi tidak bermaya.

Dan memang biasa berlaku bagi kebanyakkan orang bersukan sekali sekala sahaja dan tidak berturut – turut. Sebab itu khidmat urut kami anda perlukan untuk keluarkan angin yang berkumpul.

Seterusnya urutan di teruskan pada bahagian punggung, bawah pelipat peha, peha, bawah lutut, kaki dan tapak kaki. Setelah itu urutan sama dibuat pada sebelah badan pula. Selagi angin pada sesuatu bahagian tidak habis dikeluarkan, Arm Zanal akan bagi habis sehingga beliau kurang sendawa.

Bila bahagian belakang badan telah selesai, anda akan diminta untuk baring terlentang pula. Proses urutan akan bermula pada bahagian dada, tangan, perut, peha dan lutut bahagian depan pula.

Tidak ketinggalan pada bahagian ketiak yang merupakan point batin. Urut pada ketiak ini biasanya akan sakit sedikit, tapi lepas urut anda akan merasai kelegaan dan ringan bahagian tangan dan bahu.

Lepas urut ketiak, ia akan turun ke bahagian tepi badan, tepi perut, tepi pinggang dan tepi peha. Ini semua merupakan point batin yang akan meningkatkan pengaliran darah ke seluruh badan. Dan jadikan anda lelaki perkasa semasa bersama.

Jika bahagian point batin tidak diurut betul, sukar untuk anda perform untuk tempoh yang lama. Nanti lepas sebulan anda dah tak tahan lama, sukar keras dan cepat pancut.

Terakhir adalah urut menaikkan perut. Ia juga sakit sedikit kerana bertujuan untuk longgarkan bahagian ini dari menghimpit bahagian atas zakar yang mengandungi urat yang banyak.

Setelah itu anda akan diminta untuk duduk mendepangkan kaki. Iaitu tapak kaki kanan bertemu tapak kaki kiri. Tujuan ia dilakukan adalah untuk membuka saluran darah ke zakar supaya kurang bersimpul. Kaki anda akan diletakkan atas kaki tukang urut yang bersila.

Urutan batin sebenar akan dimulai dengan mengurut dari bawah lutut, ke bawah peha hingga ke kawasan 3 segi zakar. Ia akan dilakukan berulang kali sehingga aliran darah menjadi sempurna.

Selepas itu urutan akan dilakukan pada kawasan 3 segi zakar iaitu dari pelipat peha yang menghala ke bahagian zakar. Kawasan ini sememangnya agak lembut dan sakit semasa diurut. Tetapi tujuannya adalah untuk melancarkan dan membuka sumbatan yang menghalang aliran darah ke zakar.

Urutan lubang cincin pula akan dilakukan. Kebanyakkan lelaki hadapi masalah zakar kurang tegang kerana urutan pada lubang cincin yang tersumbat dan mengandungi banyak angin.

Anda juga akan diajar untuk kenalpasti kawasan lubang cincin ini supaya boleh dilakukan sendiri. Ini kerana ia kerap tertutup oleh urat yang berselirat pada kawasan ini. Ini adalah kelebihan urut batin jika anda berurut dengan Arm Zanal, anda diajar semuanya.

Setelah urut lubang cincin, urutan di bawah kantung telur akan dilakukan. Ia bermula dari atas dubur hingga ke bawah kantung telur. Kawasan ini merupakan satu lagi kawasan yang membawa darah masuk ke zakar semasa ia tegang.

Biasa anda boleh jumpa artikel atau video urut batin yang menunjukkan kawasan ini diurut dengan 3 jari. Ia akan mengaktifkan 3 urat iaitu yang mengawal tahan lama, kekerasan dan pembesaran zakar.

Terakhir adalah urutan keatas batang zakar anda. Pada urutan ini pula, ia akan membantu pengaliran darah kezakar. Biasanya apabila zakar menegang, ia akan dipenuhi darah. Apabila terdapat sumbatan dan angin yang berkumpul dalam urat, ia akan menyebabkan zakar kurang tegang.

Biasa bila dah urut part – part yang dinyatakan diatas, aliran darah akan jadi lebih sempurna dan membantu zakar tegang. Akan tetapi urutan ini sebenarnya agak sakit dan mungkin menjadikan zakar kurang keras.

Akan tetapi jangan risau, Arm Zanal akan urut semula kawasan yang menghalang pengaliran darah sehingga menjadi keras cokeng semula. Proses terakhir adalah membantu zakar anda supaya dapat bertahan lama.

Anda akan di ajar cara asah kepala zakar supaya ia tidak cepat ngilu. Pada masa ini tukang urut akan mengasah kepala zakar anda yang sedang tegang supaya jadi kurang sensetif. Biasanya ia akan mengambil masa 5 ke 10 minit sehingga rasa ngilu pada kepala zakar berkurangan.

Kelebihan Urut Batin Oleh Arm Zanal

Sekarang anda sudah nampak kelebihan urut batin yang sebenar. Memang tidak ramai tukang urut yang mampu lakukannya. Hanya mereka yang benar – benar berpengalaman boleh melakukan proses urut badan dan batin lelaki ini.

Arm Zanal Pakar Urut Batin

Jadi izin kami ulangkan semula kelebihan urut batin lelaki yang dilakukan oleh Arm Zanal.

  1. Masa mengurut yang tidak berkira. Arm Zanal yang mempunyai kepakaran menarik angin akan pastikan sesuatu kawasan itu berjaya di buang anginnya. Bila pelanggan sudah lega barulah beralih ke bahagian lain.
  2. Tidak menetapkan masa dan harga yang statik. Jika biasanya nak mengurut sebegini teliti, masa 1 jam yang dikenakan oleh banyak tukang urut biasanya tidak mencukupi. Sedangkan dengan bayar harga RM100 untuk urut seluruh badan, biasanya ambil masa sejam setengah ke 2 jam untuk habis. Manakala RM150 untuk badan dan batin ia boleh mencapai sehingga 3 jam tempoh urutan tanpa meminta bayaran tambahan.
  3. Waktu mengurut yang flexi. Anda boleh pilih untuk urut pada waktu pagi, tengah hari atau malam. Jika booking waktu lebih awal Arm Zanal bersedia untuk urut bila – bila masa.
  4. Outcall hanya tambah RM30 ke RM50. Kebanyakkan tukang urut tidak bersedia untuk urut ditempat anda. Mereka akan meminta anda datang ketempat mereka supaya masa mereka tidak terbuang. Sebagai contoh perjalanan dari Bangi ke Kuala Lumpur mengambil masa sejam setengah kerana jalan jem. Tapi harus diingat perjalanan ini adalah 2 hala iaitu pergi dan pulang. Maknanya sudah 3 jam terbazir untuk hadir ke tempat anda. Tukang urut mungkin mengenakan harga berdouble – double diatas masa yang diperuntukkan ke tempat anda.
  5. Dapat Makjun percuma. Ini option sahaja. Jika pelanggan jenis tidak menyukai makjun ia tidak akan diberi. Tetapi untuk perawatan sendiri kami bekalkan makjun percuma supaya proses mengeluarkan angin dan menjadikan anda sihat bertenaga berterusan.
  6. Jika pelanggan mahu mengurut sendiri zakar merek kami ada sediakan minyak lintah + belacak yang berkesan. Minyak sama digunakan untuk mengurut pelanggan. Maknanya minyak ini benar – benar berkesan dan bagus. Anda tidak perlu try and error dalam mencari minyak urut yang belum tentu berkesan. Harganya juga murah sekitar RM30 sahaja.
minyak belacak

 

Jom Dapatkan : Khidmat Urut Batin Lelaki Disini
Baca : Khasiat Minyak Belacak

Jika nak tahu kenapa kami suggestkan minyak belacak anda, patut semak artikel khasiat minyak belacak diatas. Tapi jika dah faham kelebihannya jangan segan untuk dapatkan khidmat urut batin kami. Semak link diatas.

Sekarang pasti anda dah dapat kefahaman tentang kelebihan urut batin yang kami tawarkan. Ia adalah service urut yang sangat teliti dan mengutamakan kesihatan anda. Diakhirnya nanti selepas berurut, zakar anda akan dipastikan dapat menegang dengan baik dan sedia untuk beraksi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top