Cara Urut Zakar Lelaki Agar Mudah Tegang Dan Tahan Lama

Cari cara urut zakar lelaki supaya mudah tegang dan tahan lama ya? Okey dalam artikel ni kami di laman Urut Batin Lelaki akan kongsikan kepada para pembaca cara mengurut zakar. Biasanya dalam internet sudah banyak dan mudah didapati cara urut zakar supaya mudah besar. Tapi sangat sedikit cara urut batang supaya mampu bertahan lama.

Okey tanpa buang masa jom ikuti penulisan kami tentang cara urut zakar ini.

Kenapa Perlu Urut Zakar

Urut Zakar sebenarnya adalah perkara yang penting untuk diketahui oleh semua lelaki. Terutama lelaki berkahwin dan yang sudah mencecah usia 40 tahun keatas. Biasanya pada faktor usia penyebab zakar mulai kehilangan fungsi.

Terutama pada lelaki yang memiliki tubuh yang mulai “stocky” dan membesar. Pun begitu yang kurus pun masih boleh amalkan urut zakar kerana ia adalah penjagaan am untuk lelaki berkahwin.

Pada usia masuk 40 atau sesetengah orang pada usia 30an sudah mulai merosot keupayaan untuk jadi lebih berprestasi. Hal ini kebanyakkan disebabkan pengambilan makanan yang tinggi gula, garam dan berlemak. Selain itu kurang bersenam juga menjadi punca anda sukar tahan lama, mahupun memiliki zakar yang tegang.

Situasi yang biasa berlaku kepada lelaki adalah semasa bercumbuan dengan isteri, zakar tegang cukup, tetapi waktu nak bersama tiba – tiba tak cukup tegang. Ini masalah yang sering dilaporkan oleh pelanggan kami. Selain itu masalah sukar tahan lama juga sering kedengaran.

Sebenarnya mengikut kajian para doktor, wanita cuma perlukan lelaki untuk tahan lama sekitar 13 minit sahaja. Kalau tak sampai 5 minit dah pancut itu tandanya anda hadapi masalah tahan lama.

Jadi hari ini kami nak turunkan ilmu supaya anda boleh tahan lama dan paling penting zakar mestilah keras/tegang supaya boleh buat 1st move.

Cara Urut Zakar Supaya Cepat Tegang Dan Tahan Lama

Kami yakin jika anda cari cara urut zakar sudah tentu anda lebih prefer kaedah mengurut berbanding kaedah ubat kuat yang ternyata boleh dapat kedua – dua kesan ini serentak.

Tapi apa memang masalah jika anda habis stok produk atau terlupa bawa semasa travel mahupun berbulan madu dengan isteri. Kebanyakkan lelaki yang mencari kaedah urut zakar lebih menyukai urutan zakar berbanding bergantung dengan ubat kuat yang biasanya mempunyai kesan sampingan.

Berbanding dengan kaedah urut zakar lelaki, anda lebih cenderung untuk sentiasa dapat zakar yang keras dan bertahan lama. Sebabnya kaedah urut zakar ni perlu di latih sekurangnya seminggu sekali. Tapi bagi yang baru nak belajar urut kote dah tentu kena buat sekitar 3 kali seminggu.

Tanpa membuang masa jom kita ikuti tips cara urut zakar

cara urut zakar

Mula – mula lihat pada gambar diatas. Anda dapat lihat pada belah kanan dan kiri, kami letak garisan merah pada pelipat peha.

Pertama pastikan anda duduk sambil mendepangkan tapak kaki. Dalam keadaan duduk dan tapak kaki kanan bertemu tapak kaki kiri. Tujuannya supaya dapat membuka saluran darah yang berada pada tepi peha.

Ini merupakan kawasan 3 segi zakar yang mana terdapat banyak urat dari kaki yang bersambung dengan tapak zakar. Urat ini biasanya mengandungi banyak angin dan itu sebenarnya punca zakar sukar menegang.

Anda perlu mengurut pada kawasan 3 segi zakar dengan membuat urutan menggunakan jari dan berbentuk pusaran. Urut kuat sedikit, jangan terlalu perlahan. Urutan ini akan memecahkan angin dan mengelak pengumpulan lemak dan plug yang berkumpul pada dinding urat ke zakar.

Urut menggunakan minyak urut zakar seperti minyak lintah, minyak belacak atau minyak dhab. Namun mengikut pandangan kami, gunakan minyak belacak sebagai yang paling berkesan kerana ia memang sangat berkesan bagi tujuan cepat tegang.

Berbanding minyak lintah, ia lebih pada tujuan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar. Manakala minyak dhab pula bagi tujuan rawatan urat saraf yang jadi kurang aktif disebabkan serangan penyakit seperti kencing manis.

Anda perlu urut pada bahagian ini selama 5 ke 10 minit. Nanti akan sendawa tanda angin sudah pecah.

Seterusnya ditandakan 3 line dibawah kelengkang (bawah telur). Urutan ini menggunakan 3 jari dan kawasan ini boleh dicapai dengan cara tapak kaki kiri dan kanan saling bertemu. Barulah kawasan ini dapat di capai dengan mudah.

3 line ini mewakili 3 urat yang terdapat dibawah zakar bagi tujuan menambah ketegangan, tahan lama dan menambah saiz.

Urut Lubang Cincin

urut lubang cincin

 

Lubang cincin pula kedudukannya dibawah kulit sebelah kanan dan kiri batang zakar. Biasanya anda kena meraba – raba dengan jari. Bagi mereka yang tidak pernah urut lubang cincin, ia biasanya tertutup dengan urat.

Anda perlu lalukan dengan jari hantu pada permukaan dalam zakar dan kemudian anda akan menemuinya setelah meraba menggunakan jari. Buat urutan pusaran supaya bahagian lubang cincin dapat diakses.

Dalam permukaan dalam zakar (di kantung telur) memang boleh diurut dan tidak perlu risau tersalah urat. Malah boleh diurut dengan kuat. Anda akan dapati lebih banyak sendawa tanda angin telah di keluarkan. Angin yang berkumpul pada sekitar zakar yang akan menyebabkan zakar kurang keras.

Urut Tahan Lama

Untuk nak dapatkan tahan anda perlu sapukan pada zakar dengan minyak belacak atau lintah. Atau campuran kedua – duanya.

Sapu pada kepala zakar dan asah menggunakan tumit tangan yang merupakan kawasan kasar. Anda juga boleh gunakan tumit kaki yang lebih kasar. Asah pada keliling kepala zakar.

Bagi pemula anda akan merasai ngilu yang amat sangat. Itu tandanya zakar anda sukar tahan lama. Kebiasaan anda perlu asah guna tumit tangan atau kaki sehingga rasa ngilu ini berangsur – ansur hilang. Buat sehingga 10 ke 15 minit bagi setiap permukaan kanan dan kiri kepala zakar.

Tips Elak Pancut Awal Semasa Bersama

Terdapat beberapa cara yang boleh digunakan untuk elakkan anda pancut awal semasa sedang mendayung. Biasanya ada beberapa sebab seperti keterujaan melampau sehingga jadi cepat tewas.Itu merupakan permainan emosi dan sebenarnya boleh dikawal.

Anda hanya perlu alihkan perhatian anda dari menikmati kemutan semasa berdayung dengan berfikir hal lain. Contoh paling mudah dengan menghafal sifir semasa sedang bersama.

Contohnya didalam hati anda ubah pemikiran dengan baca sifir yang susah sikit.

Kena baca seperti,

satu kali tujuh, tujuh

dua kali tujuh, empat belas

Biasanya cara ini cukup berkesan dalam nak ubah fikiran dari fokus kepada permainan anda, dan anda cuba fokus pada mengiraan matematik akan menghilangkan tumpuan pada asmara.

Tak mengapa jika bacaan sifir anda salah kerana ia cuma dalam hati. Namun jangan risau, sekiranya anda telah melakukan urutan seperti diajar diatas terlebih dahulu memang takkan terbabas. Cuma kadang-kala biasa lah sebab anda kepenatan pada hari tersebut, masih lagi jadi masalah sukar tahan lama ini.

Jom Dapatkan : Urut Batin Lelaki
Baca Lagi : Kelebihan Urut Batin Oleh Arm Zanal

Kami faham yang kebanyakkan orang sangat sibuk dalam nak praktik cara urut zakar seperti yang kami ajar. Sesetengahnya hanya beli minyak urut zakar tetapi hanya guna sekali dua sahaja.

Mungkin kerana tidak tahu bagaimana nak urut zakar dengan cara yang betul. Adakala dah urut pun masih lagi tidak menjadi. Jadi jika anda rasa kaedah sebenar adalah dengan dapatkan khidmat urut batin, apa kata anda baca artikel kelebihan urut batin lelaki yang kami lakukan.

Saudara Arm Zanal mempunyai pengalaman dan juga berkemahiran memastikan, zakar yang lambat tegang akan terus tegang setelah diurut. Lagi pun ramai orang salah faham dengan urut batin yang di labelkan sebagai urut fun dan tidak bermaruah.

Tapi jika dah jumpa Arm Zanal – Pakar Urut Batin, pasti semua mitos tentang urut batin itu akan mulai difahami. Lagipun beliau tidak berkira tentang tempoh urutan. Kebanyakkan pusat urut batin mengenakan harga perjam, yang mana kebiasaan ia sekitar sejam.

Tetapi jika anda urut batin dengan beliau, anda akan diurut sekurangnya 2 jam setengah. Lagipun tidak mungkin masalah sakit dan lenguh badan akan berakhir dalam sejam urutan.

Tips cara urut zakar diatas juga dikongsikan oleh Arm Zanal yang mana dia memang melakukan kerja dengan ikhlas dan tidak berkira. Selagi zakar tidak berjaya di tegangkan, anda tak boleh balik.. Hehehe.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top